FATREX – viktminskning

Fatrex står för fatreducing exercise som översatt till svenska blir fettreducerande träning. Med fatrex bygger du en kropp som är extra bra på att använda fett o som hjälper dig att behålla vikten. Fatrex är både för den som bara behöver korta skärpet med ett hål såväl för den som ska gå ner 30 kg.

GÅ NER I VIKT med rätt kost o träning och behåll viktnedgången med FATREX

Flexibel medlemstjänst online.

Själva jobbet måste du göra själv men vi stöttar dig med;

  • Hur du ska träna för att maximera fettförbränningen
  • Kostprogram som gör att du går ner i vikt samtidigt som du inte är hungrig
  • Viktavstämningar
  • Experter som svarar på dina frågor

√ Vetenskapligt prövad kunskap, √ Experter guidar dig i processen, √ En hållbar viktreducering, √ Bättre hälsa o självförtroende på köpet, √ Liveträffar online, √ Tillgång till utbildningsmaterial, √ Prisvärt

De klassiska råden man brukar få för att minska i vikt är att ändra kosten och att börja motionera. Heta debatter förs kring vilka dieter som är bäst. Det vetenskapliga underlaget är i många fall ganska magert och skillnaderna i olika dieters effektivitet är marginella.

När det gäller motionen så är istället debatten nästan obefintlig. Budskapet som ges är att bara man rör på sig så gör man av med energi och ska gå ner i vikt.

Forskningen visar emellertid tydligt att olika träningsformer är olika effektiva när det gäller att gå ner i vikt. En varaktig viktminskning förutsätter förändringar av ett antal fysiologiska faktorer.

Konceptet Fatrex innehåller just sådana specifika träningsformer, träningupplägg och metoder som är inriktade på viktnedgång och varaktig viktminskning.

Foto Håkan Flank

Hur ska man träna för att gå ner i vikt?

Att göra rätt

är lätt
när man förstår

bok träning stress hälsa

KONCEPT kring träning stress hälsa BASERADE PÅ VETENSKAP

Skapade utifrån behov, förutsättningar och med positiv påverkan på folkhälsan

Bellnogi logga traning stress halsa