välkommen till Bellnogi!

Ditt stöd i förändringsprocessen

Mötesplatsen för dig som är intresserad av träning och hälsa för husbehov.

detta ingår i medlemsskapet

1.

onlinekurser muskler

onlinekurser

Du får tillgång till hela biblioteket av kurser som behandlar människokroppen med fokus på rörelseapparaten, träning och hälsa. Innehållet är specifikt framtaget för att möta de behov som finns för att främja hälsa hos gemene man. Frivilliga kunskapsavstämningar ges i anslutning till kurserna. Möjlighet finns att läsa till diplom. Stor flexibilitet.

2.

forum om muskler, träning o hälsa

forum

Ställ dina frågor om träning och hälsa och få svar av experterna. Ta del av andras funderingar. Här kan du också ta upp sådant som kanske uppstår när du tar del av onlinekurserna. Vilka muskler använder jag till vardags? Hur kan jag träna för att minska på stressymptom? Jag vill gå ner i vikt, hur gör jag? Varför är det viktig att som äldre träna explosiv styrketräning i lårmuskulaturen?

3.

traff online livetraff

liveträffar

Träffa medlemmar och kursledare. Minst en gång i månaden har du möjlighet att delta i liveträffar via Internet där vi tar upp aktuella områden som till exempel nya forskningsrön om människokroppen, hälsa och träning eller kanske något område som du som medlem önskar. Livemötena spelas in och kan ses i efterhand. Du väljer om du vill delta med kamera och mikrofon eller utan.

nu blir det lättare!

vi guidar dig som vill lära känna och förstå ditt rörelsesystem och göra viktiga, strategiska drag för att främja hälsan.
Som vill ha stor frihet och gå onlinekurser på tider du själv väljer och i det tempot du föredrar.
Kurser som handlar om rörelseapparaten, träning o hälsa inte främst för att bli störst, bäst och vackrast utan för att kunna göra de bästa valen.

Inom kort startar tjänsten och det kommer att vara möjligt att köpa medlemsskap. Om du vill ha en signal när detta infaller, skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret.

Att göra rätt

är lätt
när man förstår

bok träning stress hälsa

KONCEPT kring träning stress hälsa BASERADE PÅ VETENSKAP

Skapade utifrån behov, förutsättningar och med positiv påverkan på folkhälsan

Bellnogi logga traning stress halsa